petek, 6. november 2009

Ne zamudi! Elvis Jackson 9. decembra @ Kino Šiška!

ELVIS JACKSON BODO DECEMBRA NA KONCERTU ZAIGRALI TUDI GLASBENE ŽELJE SVOJIH OBOŽEVALCEV



Letošnjo bogato koncertno turnejo bodo Elvis Jackson zaključili tam, kjer so jo začeli- v prestolnici. V sredo, 9. decembra 2009, bo še zadnji samostojni koncert Elvis Jackson v tem letu, v Ljubljani v Kinu Šiška
Elvis Jackson si želijo zelo uspešno sezono 2009 skleniti in proslaviti v družbi največjih privržencev skupine, na velikem samostojnem nastopu, ki bo v sredo, 9. decembra 2009 v Kinu Šiška v Ljubljani. Ob tej posebni priložnosti so se odločili, da bodo vsem poslušalcem pripravili resnično poseben koncertni dogodek. K sodelovanju pri sestavi programa (set liste) ste vabljeni vsi fani in privrženci skupine. Na posebni spletni podstrani: http://www.elvisjackson.com/glasovanje_kino_siska.php lahko do konca novembra 2009  izbirate med pesmimi iz prvih dveh legendarnih izdaj Elvisov »Move Your Feet it's one o'clock« (RnR Rec) in »Go Home And Practice«  (RnR Rec), upoštevali pa bodo namig tudi za pesmi iz predzadnjega in zadnjega albuma. Ker pa bo tokratni koncert povdarek na prvih dveh izdajah, se bodo na podlagi izbora oboževalcev odločili za pet pesmi iz prve in pet pesmi iz druge izdaje. Izmed vseh, ki bodo glasovali, bodo izžrebali tudi devet srečnežev, med katere bodo podelili nekaj zanimivih nagrad.

»Ideja se nam je porodila, ker smo si želeli v novem koncertnem prostoru, vsem, ki se bodo koncerta udeležili, ponuditi nekaj drugačnega in da so pri tem tudi oni protagonisti. Za nas je bil vedno pomemben stik z našimi poslušalci in nič ni lepšega, kot da nadvse uspešno sezono proslavimo v prijetnem ambientu in v sodelovanju z vsemi, ki jim naša skupina nekaj pomeni. Nismo se želeli ponavljati, čas je, da novi poslušalci bolje spoznajo tudi prva dva albuma, katerima se zadnje čase zaradi promocije nove izdaje nismo uspeli enakovredno posvetiti,« so ob priložnosti povedali člani skupine Elvis Jackson.

Skupino Elvis Jackson čaka pred tem še uradna izdaja albuma na tujih trgih, koncertni nastopi v Avstriji in večji festival v Sarajevu.

Izdaja albuma Against the Gravity na tujem:
20.11.09: Nemčija, Avstrija, Švica, Italija, Beneluks
23.11.09: Anglija, Irska, Skandinavija ter digitalna verzija povsod po svetu

Album »Against The Gravity« je v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji  naprodaj preko distribucije Dallas Records.

Cena vstopnice: 15€ (predprodaja) in 18€ (na dan koncerta)
Predprodaja vstopnic za koncert v Kino Šiška:
Predprodajno mesto Eventim v Kino Šiški, Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Kompasove poslovalnice, poslovalnice Big Banga,  Modri študentski servisi, 3DVA, blagajna Hale Tivoli in blagajna Križank.

Internetna prodaja: www.eventim.si, www.koncerti.net in www.vstopnice.com

Več o skupini na: www.elvisjackson.com  ali http://www.myspace.com/elvisjacksonband

Koncertni nastopi:
19.11.09 (A) DUNAJ/ B72
20.11.09 (A) SALZBURG/ Rockhouse (Punk is Dead tour)
21.11.09 (A) ST. POLTEN/ Warehouse (Punk is Dead tour)
28.11.09 (SLO) SEŽANA/ Krasovanje 2010
04.12.09 (BIH) SARAJEVO/ Dom Mladih (Vrlo dobar festival)
09.12.09 (SLO) LJUBLJANA/ Kino Šiška
14.12.09 (D) HANN.MUNDEN/ Kurbelkasten
15.12.09 (D) BOCHUM/ Zeche
16.12.09 (D) DUSSELDORF/ Zakk
17.12.09 (D) MUNSTER/ Sputnik Halle
18.12.09 (D) KIEL/ Die Pumpe

Foto: Dejan Nikolič

Ni komentarjev:

Objavite komentar