ponedeljek, 2. november 2009

Ne zamudi! Skupini Rock Shock in Mit na Rock stik turneji!

Po uradni promociji prvenca Rock Shock v Orto klubu, ki je bil napolnjen do zadnjega kotička, so se Rock Shock odpravili na promocijsko turnejo v živo. Vsa stvar pa je takoj dobila večje razsežnosti, ko so se šokantni rockerji združili za skupno turnejo še z rock bandom MIT. Rock Shock bodo na turneji predstavili svež album z naslovom Rock Shock, MIT pa ploščo Stik. 

Rock Shock so ena tistih glasbenih skupin, ki dokazujejo, da je melodičen in kvaliteten rock še kako živ! Njihov nastop združuje glasbo 80-tih ter današnji rock, v ospredje pa postavlja kitarske riffe in spevne vokalne linije.



Skupina MIT pa je tiste vrste skupina, ki se skupaj z bogatimi in grobimi kitarskimi zvoki razgalja v močan moderni liberalno - poetični rock.

Vsekakor gre za turnejo, kot je v naši državi še ni bilo! Skupini sta na turneji ROCK STIK obiskali že nekaj mest, v prihajajočih tednih tega leta jih čakajo še koncerti v Mariboru, Kranju, Postojni, Kopru in Tržiču. Skupna turneja pa se bo nadaljevala tudi v prvih mesecih leta 2010.

O tem, zakaj so se Rock Shock in MIT odločili za skupno turnejo:

Matej, vokalist skupine Rock Shock pa pravi, da so s skupino MIT v preteklosti že stali na istih odrih in se s fanti dobro ujeli, zato so se odločili za sodelovanje, da publiki skupaj ponudijo dvojno dozo rock'n'rolla. Namen turneje je predvsem predstaviti glasbo obeh plošč v živo na odru.

Matevž, kitarist skupine MIT pravi, da skupina o poti svoje legende širi naprej dobro svoje vesti in jo pošilja Vam, da bi skupaj ustvarjali Mit. Tokrat skupaj s skupino Rock Shock. Pravi prijatelji so že nastopili skupaj in koncert je bil odličen, tako da nekaj podobnega obljubljajo tudi tokrat. Koncertnih datumov je precej po vsej Sloveniji, tako da nas čaka vesela jesen, ki se bo potegnila do zime.

DATUMI KONCERTOV:
2.11.2009 ŠTUK - Maribor
7.11.2009  Mitnica - Kranj
5.12.2009  EPIC - Postojna
12.12. 2009 Snack bar - Koper
26.12. 2009 - Prednovoletni koncert - Tržič

Recenzija nove plošče Rock Shock na portalu SIOL: http://www.siol.net/trendi/glasba/ocene_albumov/2009/10/rock_shock.aspx

PR

Ni komentarjev:

Objavite komentar